Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema
Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema
Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema
Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema

Binemikom | Sa Nama na Viši Nivo

Snaga „Binemikom“-a ogleda se u jedinstvenoj kombinaciji proizvoda, usluga i znanja ljudi koji rade u firmi od njenog osnivanja 1993. god.

„Binemikom“ se oslanja na bogatu osnovu tehničkog i praktičnog iskustva firmi koje zastupa i koje imaju dugu tradiciju poslovanja i opsluživanja klijenata u svim oblastima privrede kao i u domaćinstvima.

Zastupnik i Distributer Remomiranih Svetskih Proizvođača

Zahvaljujući statusu zastupnika i distributera velikog broja renomiranih svetskih proizvođača, u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo raznovrsnu paletu proizvoda po najpovoljnim cenama i uslovima.

Prisutni na području Srbije, Crne Gore i Republike Srpske

Naša trajna opredeljenost jeste da slušamo potrebe klijenata i da interaktivnim pristupom, praktičnim rešenjima zasnovanim na savremenim tehnologijama, monitoringom i pravovremenim servisom iste zadovoljimo. Prisutni smo na području Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Proizvodi Koji Imaju Široku Primenu

Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema

Naš proizvodni portfolio čine proizvodi koji imaju široku primenu: vodosnabdevanje, prepumpavanje otpadnih voda, prečišćavanje otpadnih voda, crpljenje otpadnih voda, postrojenja za tretman pitke vode, postrojenja za preradu otpadnih voda, oprema za prečišćavanje voda, građevinarstvo, rešetke za uklanjanje čvrstog materijala iz otpadnih voda, hemijska i petrohemijska industrija, rudarstvo, kao i industrija hrane i pića.

ISO 9001:2008

Preduzeće „Binemikom“ uvelo je i primenjuje sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 za oblast: unutrašnja i spoljna trgovina i servis industrijske opreme (pumpe za vodu, ventili, odvajači kondezata, oprema za tretman otpadne vode).