Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema
Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema
Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema
Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema

BinemikomSa Nama na Viši Nivo.

Snaga „Binemikom“-a ogleda se u jedinstvenoj kombinaciji proizvoda, usluga i znanja ljudi koji rade u firmi od njenog osnivanja 1993. god.

„Binemikom“ se oslanja na bogatu osnovu tehničkog i praktičnog iskustva firmi koje zastupa i koje imaju dugu tradiciju poslovanja i opsluživanja klijenata u svim oblastima privrede kao i u domaćinstvima.

Binemikom Pumpe za Vodu i Oprema Katalog 2018/ 2019

Pronađite naš katalog ovde (Acrobat/ PDF).

Zastupnik i Distributer Remomiranih Svetskih Proizvođača

Zahvaljujući statusu zastupnika i distributera velikog broja renomiranih svetskih proizvođača, u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo raznovrsnu paletu proizvoda po najpovoljnim cenama i uslovima.

Prisutni na području Srbije, Crne Gore i Republike Srpske

Naša trajna opredeljenost jeste da slušamo potrebe klijenata i da interaktivnim pristupom, praktičnim rešenjima zasnovanim na savremenim tehnologijama, monitoringom i pravovremenim servisom iste zadovoljimo. Prisutni smo na području Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Proizvodi Koji Imaju Široku Primenu

Binemikom | Vodene Pumpe i Oprema

Naš proizvodni portfolio čine proizvodi koji imaju široku primenu: vodosnabdevanje, prepumpavanje otpadnih voda, prečišćavanje otpadnih voda (mehanički tretman otpadnih voda i biološki tretman otpadnih voda), crpljenje otpadnih voda, postrojenja za tretman pitke vode, postrojenja za preradu otpadnih voda, oprema za prečišćavanje voda, građevinarstvo, automatske grube rešetke i automatske fine rešetke za uklanjanje čvrstog materijala iz otpadnih voda, hemijska i petrohemijska industrija, rudarstvo, kao i industrija hrane i pića.

Sertifikati

Pored dugogodišnjeg iskustva i velikog broja značajnih referenci dodatnu potvrdu kvaliteta naših usluga i proizvoda predstavlja uvođenje sertifikata:

  • ISO 9001:2015 - Sistem upravljanja kvalitetom

  • ISO 14001:2015 - Sistem upravljanja zaštitom životne sredine

  • ISO 45001:2018 - Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu

Takođe, posedujemo i Excellent SME sertifikat koji izdaje Privredna komora Srbije.

  • Excellent SME - Partnerima u poslovanju sa nama pruža veću bezbednost, poverenje, lakše i brže poslovno odlučivanje sa manje rizika