O nama

Binemikom se oslanja na bogatu osnovu tehničkog i praktičnog iskustva firmi koje zastupa i koje imaju dugu tradiciju poslovanja i opsluživanja klijenata u svim oblastima privrede kao i u domaćinstvima.

Snaga Binemikoma ogleda se u jedinstvenom kombinovanju proizvoda, usluga i znanja ljudi koji rade u firmi od njenog osnivanja 1993. god.

Zahvaljujući statusu ekskluzivnog zastupnika i distributera velikog broja firmi – VOGEL PUMPEN a xylem brand, LOWARA a xylem brand, Crane – XOMOX,  BILFINGER, SYDEX – u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo raznovrsnu paletu proizvoda po najpovoljnim cenama i uslovima.

Naša trajna opredeljenost jeste da slušamo potrebe klijenata i da interaktivnim pristupom, praktičnim rešenjima zasnovanim na savremenim tehnologijama, monitoringom i pravovremenim servisom iste zadovoljimo. Prisutni smo na području Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Naš proizvodni portfolio čine proizvodi koji imaju široku primenu: vodosnabdevanje, prepumpavanje otpadnih voda, prečišćavanje otpadnih voda, crpljenje otpadnih voda, postrojenja za tretman pitke vode, postrojenja za preradu otpadnih voda, oprema za prečišćavanje voda, građevinarstvo, rešetke za uklanjanje čvrstog materijala iz otpadnih voda, hemijska i petrohemijska industrija, rudarstvo kao i industrija hrane i pića. Delatnost smo proširili pružanjem usluge servisiranje pumpi. Servisiramo pumpe proizvođača koje zastupamo kao i pumpe drugih proizvođača. Uslugu servisiranja pumpi vršimo na visokom nivou, sa originalnim rezervnim delovima, u modernom i po svetskim standardima opremljenom servisu naše firme. U istom objektu vrši se i montaža postrojenja za protivpožarnu zastitu i povišenje pritiska.